zondag 21 april 2013

Smakelaars in het Park

Na een lange winter vonden we hoog tijd om de zon weer in de buurt binnen te halen. De voorbije jaren werd de Makelaarsstraat omgedoopt tot de Smakelaarsstraat waarbij alle desserts van de bewoners samen een groot dessertbuffet vormden. Dit jaar hebben we de zon extra uitgedaagd en de zomer smakelijk ingezet met een barbecue-en hapjesfestijn. De aanleg van het park en de inplanting van de banken zorgde ervoor dat we het dit jaar in het park hielden.


We hebben zelden zoveel volk gezien op ons straatfeest. Het goede weer, de verschillende barbecues en de leuke optredens zaten er waarschijnlijk voor iets tussen. De line-up bestond uit Neighbours with Strings (met oa. Karel en de kinderen Aiko en Otis - naast sportief, zagen we hen nu ook muzikaal aan het werk), een duo saz-spelers van Mizrap aan het Sluizeken, de groep Litte Elmo, en de plaatjes van Gert als voorproefje van Iron Muide (op 19 mei!). Zij zorgden voor de tonen waarop worstjes, brochetjes, ribbetjes en andere lekkere vleesjes op het vuur werden gebakken.
Een dikke dankjewel aan iedereen die voor en achter de schermen meehielp met het aankondigen, de aankopen, het papierwerk, de groenten en de hapjes, de muziek, de elektriciteit, het opzetten en afbreken van de tenten, tafels en stoelen en barbecue's,...
Aan iedereen die erbij was, bedankt voor de compagnie!
Volgend jaar opnieuw, maar dan met groenten van de moestuin?

1 opmerking :

  1. Iedereen die er was bedankt voor de toffe namiddag en avond. De Makelaarsstraat heeft weer laten zien dat het tof wonen en leven is aan de Muide.

    BeantwoordenVerwijderen